Culinex tabletta

Szúnyogok.hu | Culinex tabletta

A tabletták lakossági alkalmazása része a környezettudatos szúnyogmentesítési modellnek.

A háztáji tenyészővizekben fejlődő hazai fajok (Házi szúnyog stb.) és a már megtelepedett idegenhonos csípőszúnyog-fajok (Ázsiai Tigrisszúnyog, Koreai szúnyog, Japán bozótszúnyog) kis repülési távolságuk miatt csak helyi ártalmat okoznak. A közterületeken végzett vegyszeres kezelések a fizikai akadályok miatt (épületek, kerítés stb.) nehezen jutnak el a hátsó kertekbe, ahol a háztáji tenyészővizek és a belőlük kifejlődött repülő alakok jellemzően találhatóak, ezért a magánterületeken történő egyéni védekezés mára már megkerülhetetlen.

Culinex Tab Plus- 1 levél

Cikkszám: culinex-1level

A tablettákat ajánljuk a környezettudatos embereknek, felelős kisállattartóknak és nem utolsósorban önkormányzatoknak vagy cégeknek, melyek a tabletták osztásával támogatni kívánják a megelőző lakossági védekezést a magánterületeken.

3300 Ft

Culinex Tab Plus- 3 levél

Cikkszám: culinex-3level

Gazdaságosabb kiszerelés.
Egy háztartás számára a három levél együttes megvásárlása  valószínűleg elegendőnek bizonyul az egész szezon folyamán, de természetesen ez függ a kezelésre szoruló tenyészővizek számától és a csapadék gyakoriságától is.

9450 Ft

Culinex Tab plus- 5 levél

Cikkszám: culinex-5level

A leggatdaságosabb kiszerelés.
Mivel a szúnyogok nem ismerik a kerthatárokat, érdemes több szomszédnak összefogni és együttesen védekezni az udvarokban kifejlődő szúnyogok ellen.
Emellett ajánljuk kertészeteknek és minden egyéb környezetükre és az élővilágra odafigyelő szervezeteknek is.

15000 Ft